Appartement huren: niet meer beschikbaar Lisztgaarde in Oss

  • 64 m2
  • 2 kamers
  • 29 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Oss. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Groter type hoekappartement!

Royaal en keurig bijgehouden 2-kamer appartement, gelegen in het complex LA BELLE ESPERANCE.

Het appartement beschikt o.a. over een royale slaapkamer, een separate keuken, een fraai balkon op de zonzijde en een eigen berging in de onderbouw. Op loopafstand van diverse voorzieningen, zoals een winkelcentrum, sportclubs, groenvoorzieningen en scholen. 
Het station bereikt u te voet in een minuut of twintig.

Vanuit de entree met meterkast, garderobe en badkamer is er toegang tot de woonkamer.

De living is royaal opgezet en voorzien van een grote raampartij voor fraaie lichtinval. Het gehele appartement is voorzien van een donkere kleur laminaatvloer, de keuken is voorzien van een tegelvloer. Vanuit de living heeft u toegang tot het balkon, de slaapkamer aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde.

De keuken bevindt zich in een separate ruimte. De keuken is in een neutrale kleurstelling uitgevoerd en voorzien van RVS grepen. 
U treft er een 4 pits inductie kookplaat, koelkast, oven, afzuigkap. De witgoedaansluitingen bevinden zich tevens in de keuken. Bovenkastjes zorgen voor extra opbergmogelijkheden. Een royaal formaat raam zorgt voor prettige lichtinval.

De slaapkamer is te bereiken vanuit de living en treft u aan de voorzijde van het appartement. Ook deze ruimte is royaal opgezet en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een 2-persoons bed en een kast. U heeft zelfs ruimte over voor bijvoorbeeld het plaatsen van een bureau of een relax plek. De afwerking is netjes en in gelijke stijl als de rest van het appartement, wat voor EENHEID zorgt.

De badkamer bereikt u vanuit de hal. Het is een geheel betegelde en praktisch ingedeelde ruimte, voorzien van een douche, toilet en wastafel. 

Het balkon aan de voorzijde is te betreden vanuit de living. Het is een mooi formaat balkon en biedt ruimte voor een eet plek of een lounge set. Door de gunstige ligging van het complex kunt u op het balkon heerlijk genieten van de zon. Het balkon is voorzien van een nieuwe coating op de vloer.

In de onderbouw heeft u de beschikking over een berginhg.

Het appartement is gelegen op de 5-etage en is met de lift bereikbaar.

Uw auto parkeert u aan de achterzijde van het complex.

BIJZONDERHEDEN:
• Groter type hoekappartement 
• 5e etage en voorzien van LIFT
• Origineel 2-kamer appartement
• Half open keuken 
• Fraaie living 
• Blokverwarming
• In de directe nabijheid van voorzieningen 
• Parkeren direct naast het gebouw
- Huurprijs Euro 850,- exclusief servicekosten van Euro 50,- 
- Exclusief blokverwarming Euro 60,- per maand

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Oss
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart